INLOGGEN
«»

Bloemen en verpakte schande

 de lucht was zoet
 het licht verscheen
 een glans die er
 niet eerder was

 tot ik je ogen las
 wist dat je gebroken
 had met liefde
 in voorbije dagen

 mijn bitterheid
 verkoelde handen
 gaf bloemen en
 verpakte schande

 gal verteerde
 mijn gevoel
 rispte op in
 zure woorden

 ik had verloren
 wat geĆ«igend was
 dat merkte ik
 veel later pas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloemen en verpakte schande’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.