INLOGGEN
«»

Als god van de zee

 heb mijn schip opgetuigd
 met zeewaardigheid
 alle brevetten behaald

 vooral onvermogen
 heeft heel hoog gescoord
 tijdens mijn verblijf aan boord

 wilde de wereldzeeën bevaren
 storm en passaat trotseren
 maar het bleef bij proberen

 kwam dwars op de golven
 aan lager wal werd het schip
 door wrakhout bedolven

 ben gered maar als god
 van de zee heb ik nooit meer
 een voet op het water gezet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als god van de zee’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.