INLOGGEN
«»

Uren van geluk

 onze dromen zijn van glas
 in vormen teer en breekbaar
 ze schijnen door voor altijd vast

 ik wil kijken in je ogen
 zien hoe licht daar breekt
 hoe langzaam je emoties doven

 samen gaan we wandelen
 naar de grens van ons gebied
 leven tussen vreugde en verdriet

 wil met jou de bloemen zien
 de vergezichten in de wolken
 het gras dat buigt in golven

 geef jou de zon om je rug
 te verwarmen uit blauw straalt
 zij het bruine op je armen

 soms breken we iets fijns
 omdat we ook de tijd vergeten
 dingen die we van elkaar niet weten

 met jou wil ik in glas de morgen blazen
 de transparante uren van geluk
 kom we gaan het aan de toekomst vragen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Uren van geluk’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.