Sprak met te veel stemmen

wil melker

 jij bruint in het
 raken van de hemel
 tropisch in de rulle sneeuw
 kou heeft je gekleed
 mode warmt je strakke lijf
 dat alles van zijn handen weet

 je ging om te vergeten
 om even niets van
 alles meer te weten
 terug naar de bron
 om in de zon je eigen
 kleur weer te bepalen

 het afscheid moest
 sloot de woordenvloed
 waarin je niet kon zwemmen
 maar ook jouw laatste groet
 kon hem niet temmen
 hij sprak met te veel stemmen

 je laat stilte
 door je ogen dwalen
 maar voelt nog steeds
 zijn huid en ademhalen
 in jouw lach onzekerheid
 jij bent hem nog niet kwijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

14/08/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sprak met te veel stemmen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.