Roze transparante sluiers

wil melker

 ik zag je lach
 je was gekleed met
 ogen vol bewondering
 een jas die openhing

 verholen blikken
 op je huid door roze
 transparante sluiers
 je nodigde ze uit

 mannen met
 verstolen lusten
 onrust schuifelt
 tegen krukken

 je spreekt ze aan
 danst de toog aan stukken
 bloedrood kussen lippen
 omdat jij je laat gaan

 in het applaus
 dreunt nog het bloed
 de ogen blijven gretig
 ze hopen op een groet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Roze transparante sluiers’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.