INLOGGEN
«»

Lacht in vleugjes hemel

 ik pak je hand
 mijn vingers dansen
 langs je arm omhoog
 dartelen over je schouder

 volgen de ronde boog van
 lijnen die je lichaam koos om
 je tot vrouw te maken borsten
 harder wordend in het raken

 ga naar binnen in je blik
 als lippen elkaar smaken
 het tasten brengt je schrik
 passie laat zich snel ontwaken

 je lacht in vleugjes hemel
 als handen zoeken naar de hel
 je geest laat zich niet vangen
 tanden bijten stukjes uit mijn vel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lacht in vleugjes hemel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.