INLOGGEN
«»

Je lippen vochtig

 je vertelt me liefde
 en ik kijk je aan
 je woorden heb ik niet verstaan
 maar zie je lippen vochtig

 je tong likt zacht het rood
 ik wil me niet bewegen
 ben als de dood om jouw
 magie te onderbreken

 praat maar met je handen
 speel het spel dat tijd vergeet
 grens verleggen in ontdekken heet
 en altijd samen wordt gespeeld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je lippen vochtig’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.