INLOGGEN
«»

Het gouden blond

 in het zachte
 parelmoer van schelpen
 ruist de zee

 je stem zingt
 boventonen op het
 schuim van golven mee

 nog zijn
 je haren droog en
 waaien in de wind

 het gouden blond
 van zon dat je
 alleen in holland vindt

 je ogen
 spreken warmte
 in hun diepste blauw

 samen door
 de branding maar
 de zee is stervenskoud

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het gouden blond’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.