Hooggehakte lange benen

wil melker

 in lilarood
 daal jij
 witmarmeren trappen af

 een gracieus entree
 de parfumvlinders
 fladderen met je mee

 je danst op
 hooggehakte lange benen
 zwarte laarzen om de schenen

 je robe rokt
 tot op de knie
 de adem stokt

 als jij je draait
 met vleugjes lente
 in je ogen

 langs het witte marmer
 weer naar boven
 ik begin in hemel te geloven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hooggehakte lange benen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.