INLOGGEN
«»

Morgen is van glas

 je speelt vandaag
 en droomt voorzichtig
 over morgen

 lacht en praat
 staat mannen uit te dagen
 en weet waar je voor gaat

 toch vlecht de zon
 onzekerheden in de uren
 versombert in een ander licht

 je weet dat dit niet lang kan
 duren en stikt weer in herinnering
 in een omgeving zonder zicht

 wilt verdriet met handen breken
 vergeten wat er is gebeurd
 er nooit meer iets van weten

 want morgen is van glas
 ze zal een transparante toekomst
 brengen als droom van iedere dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Morgen is van glas’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.