De letters dansten niet

wil melker

 je schreef me
 maar de letters
 dansten niet

 de krullen
 in je schrift
 kleurden geen passie

 waren hoekig in de
 tegendraadse vorm
 zwart op wit

 je tekst
 vol dissonanten
 in een vlakke symfonie

 door de laatste zin
 vaarwel het is voorbij
 doofde voor mij jouw melodie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De letters dansten niet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.