Stierf bij geboorte

wil melker

 jij was
 mijn gedicht
 gedacht op papier

 ogen
 beloofden
 veel regels wit

 zachte tonen
 zetten de letters
 zongen de zin

 woorden
 dichtten
 lachend elkaar

 vroegen
 meerstemmig
 open het eind

 maar jij stierf
 bij geboorte
 stierf op papier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stierf bij geboorte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.