Vleugje parfum

wil melker

 ik ken
 je keuze voor
 vorm kleur
 lied en muziek

 maar in
 sociaal bewegen
 kom ik jou
 heel anders tegen

 dan is er
 het vleugje parfum
 gesluierde ogen
 die afstand gedogen

 en toch
 trekken jouw
 wenkbrauwbogen
 hun vragende blik

 in lach en schrik
 voor een antwoord
 dat al snel jou
 persoonlijk niet schikt

 een dansend contact
 dat in raken
 geen diepgaande
 warmte zal maken

 de wereld
 lijkt buitengesloten
 alleen voor ons
 gaat het paradijsje open

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

16/10/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vleugje parfum’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.