INLOGGEN
«»

Uit mijn donkere blik

 niet opstandig zijn
 wel het venijn zacht
 knijpen tot de pijn
 je weg doet kijken
 uit mijn donkere blik

 want ik schrijf vlak
 omdat jij diepte hebt
 ik wil duiken en verzuipen
 in je huid wegkruipen en
 de hel kortsluiten in genot

 want ik zit in je kop
 en niet op plaatsen
 die geschapen lijken
 voor intiem plezier
 ik ga je strelen

 met woorden die
 je hart doen bonzen
 en je bloed laat gonzen
 door de aderen van lust
 je passie is nog niet gesust

 na deze strofe ben je
 klaar en zijn je dromen
 weer niet uitgekomen
 de spinsels in je hoofd
 hebben je te veel beloofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Uit mijn donkere blik’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.