Schilder felle streken

wil melker

 de wereld is zo stichtelijk
 stramienen overzichtelijk
 de plichten zijn verdeeld
 maar leven zo verveelt

 ik droom mijn werkelijkheden
 door uit de tijd te treden
 verleg de grenzen van vandaag
 raak een hemelsblauwe laag

 schilder felle streken
 omdat kleuren vaak ontbreken
 voel de wind als mijn muziek
 een intenser strelen is er niet

 kom dansen op de zonnestralen
 hun warmte schijnt verhalen
 uit een vroeger paradijs
 een leven zonder ijs en grijs

 ik wil je proeven
 tot in al je zachte groeven
 je liefde smaken en van
 jou een nieuwe eva maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Schilder felle streken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.