Rood dat zwart verving

wil melker

 ik pakte licht
 dat donker hing
 verborgen door de nacht
 jij zag het rood
 dat zwart verving
 en ons de morgen bracht

 ik kuste je
 in lome rust
 je lijf ontwakend zacht
 jij streelde mij
 met ochtendlust in
 passie die om schemer lacht


 ik haatte je
 met stille kracht
 jouw raadsels en mijn pijn
 jij had me lief
 bleef in mijn macht
 al was dat vaak maar schijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rood dat zwart verving’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.