Opspattend wit

wil melker

 je raakt
 ik voel je trek
 en deining
 jij wilt me terug
 als voor de scheiding

 je sist en rolt
 het schuimtapijt
 zacht neergevlijd
 heel langzaam
 voor me uit

 ik vlucht
 en zie een meeuw
 opspattend wit
 een felle schreeuw
 tegen de blauwe lucht

 jij bent
 voor mij de branding
 ik duik alleen te diep
 er is geen zachte landing
 een bodem is er niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opspattend wit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.