INLOGGEN
«»

Omfloerste je blik

 ongrijpbaar
 lachte geluk
 in een stralende zon

 jij opende armen
 liet je verwarmen
 omfloerste je blik

 door raken
 kwam schaduw
 met ontwijkend licht

 vingers verkrampten
 in spreidend mijden
 van het afwijzend gezicht

 jij draaide keek om
 stukjes geluk
 bewolkten de zon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

03/06/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Omfloerste je blik’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.