Mijn ziel zal branden

wil melker

 de tijd is leeg
 geen woorden die
 van jou vertellen
 dat je er nog bent

 ik waak de uren
 maar je aandacht
 heb ik al niet meer
 je vervaagt in dagen

 je lange adem
 voelt weer
 korter aangebonden
 kouder dan beloofd

 je hebt mijn rust
 nog in je handen
 mijn ziel zal branden
 als je niet verschijnt

 ben je los zand
 waarop ik mijn
 vertrouwen bouwde
 gleed dat door mijn hand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn ziel zal branden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.