INLOGGEN
«»

Je fluistert kus

 ik breng je zee
 de branding en wat golven
 zomaar cadeau uit
 mijn herinnering gedolven

 je opent stralend
 als ik binnen kom
 en lacht in vleugjes lente
 je ogen schijnen zon

 zie geen steen
 of grauw beton als ik
 mijn armen om je sla
 met woorden verder ga

 je fluistert kus
 als een beginnen
 woelt door mijn haar
 verleidt me tot beminnen

 ik adem op je huid
 streel je in een zacht
 bewegen en kleed
 je tergend langzaam uit

 we duiken in de zee
 van passionele golven
 de storm voert ons mee
 totdat we zijn verzwolgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

23/02/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je fluistert kus’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.