In duigen gevallen

wil melker

 de holle wind is gaan liggen
 weg zijn de frasen
 en vlagen poeha

 strak waait waarheid
 wappert klaarheid
 met wimpel voluit

 nog suist het geluid
 langs vaten die ooit
 de wind deden razen

 maar dat spel is uit
 in duigen gevallen
 zoals het gezegde luidt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

29/11/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In duigen gevallen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.