Het fluisterend leven

wil melker

 jij pakt wat wind
 en met een brede regenboog
 bestormen sterren de hemel

 windt wolken
 om je slanke vingers
 tijdens hun vlucht door de lucht

 armen dirigeren het licht
 van de zon in schaduwen
 die komen en gaan

 jij maakt ruim baan
 door het fluisterend leven
 jouw sprankelende stem mee te geven

 met je lach
 beziel je ons hele bestaan
 laat warmte en liefde in geluk samengaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

28/12/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het fluisterend leven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.