INLOGGEN
«»

Er dauwde iets van spijt

 de bloemen
 in je ogen
 was ik even kwijt

 de felle zon
 scheen ze te doven
 er dauwde iets van spijt

 zonder woorden
 zijn we naar
 de zee gegaan

 de koelte
 van de golven
 heeft ons goed gedaan

 de bloemen in je ogen
 bloeiden weer het blauw
 van schelpen op het strand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Er dauwde iets van spijt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.