Een eigen wijs

wil melker

 de melodieën
 zijn bekend
 de woorden al geschreven

 de zalen
 zitten vol met mensen
 die dat meebeleven

 jij neuriet toch
 een eigen wijs ik kleur
 de teksten zonder grijs

 er is ook een refrein
 dat wij alleen maar kennen
 het is ons groot geheim

 liefde heeft de melodie
 gegeven de woorden
 komen uit ons samenleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een eigen wijs’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.