De vrouw die jij bent

wil melker

 je hebt me
 flitsen getoond
 stukjes leven op jouw pad

 handenvol dromen
 gegeven waarvan ik
 er één in mijn armen had

 mocht diep
 in je ogen de sprankeling
 zien van je ziel

 jij liet je kussen
 toen ik als een steen
 voor je viel

 maar zijn
 al die momenten
 de vrouw die jij bent

 want in je lach
 schuilen raadsels
 die ik nog niet onderken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De vrouw die jij bent’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.