De souplesse van je lijf

wil melker

 ik leen je lach
 proef de kussen
 van je lippen

 schuifel door je
 heen laat je soms
 heel even stikken

 en beweeg
 in de souplesse
 van je lijf

 je opent
 wat ik sluit
 uit ons verlies

 genieten
 we met volle
 teugen

 ik heb je lief
 maar ook die
 heerlijke geneugten

 geef nu terug van
 wat ik heb genomen
 kom laten we gaan komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De souplesse van je lijf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.