De oogst van gedachten

wil melker

 een kamer met uitzicht
 ramen vol groen
 de weg als een film
 mensen met honden
 een rustig plantsoen

 je kijkt langs je tranen
 een mistiger beeld
 de donkere huizen
 zeil en plavuizen
 op straat werd gespeeld

 in meubels en dozen
 het leven van toen
 de oogst van gedachten
 van jarenlang wachten
 van hopen en doen

 een kamer met uitzicht
 op wat is bereikt
 de tijd die gaat komen
 is de dag zonder dromen
 gisteren had ik al spijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De oogst van gedachten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.