De blauwe schaduw

wil melker

 zij straalt rood
 en andere kleuren
 aan de wereld om ons heen

 is het middelpunt
 van haar heelal dat
 cirkelt in de zonnewind

 die in balans
 ster en manen
 draaien laat

 op de maat
 van het
 tijdloze seizoen

 in de blauwe
 schaduw van mijn
 kleine korenbloem

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De blauwe schaduw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.