Charme en raffinement

wil melker

 waai mijn luchtkastelen weg
 ik wil niet meer met bloemen spelen
 de zon in regenbogen zien
 flirten met de lente gaat vervelen

 geef mij ijzer
 om met eigen hand te breken
 een storm met huizenhoge golven
 om mijn krachten mee te meten

 alles om het vrouwelijk geweld
 in liefde te weerstaan
 waar charme en raffinement
 de dijken zijn waartussen wij bestaan

 niet opgehokt
 en opgefokt door schone schijn
 maar in respect van elkaar leren
 het uniek talent van ieder te waarderen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

19/04/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Charme en raffinement’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.