INLOGGEN
«»

Blond opgestoken

 je lopen heeft
 iets gracieus het haar
 blond opgestoken
 je neusje in de wind
 de ogen wat geloken

 je blikt nog lente
 in de zomerzon
 aarzelt en kijkt om
 ik lach het volle licht
 in je verbaasd gezicht

 je stem
 klinkt lichte tonen
 in herkenningskleur
 je parfum is herinnering
 aan eerste kussengeur

 ik kreeg een hand
 op armlengte afstand
 van je vochtig rode lippen
 je glimlachte voorbij
 liep verder weg van mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blond opgestoken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.