INLOGGEN
«»

Sloten stukjes tijd

 je stond wat achteraf
 te spelen met je handen
 een vleugje wind
 verwaaide in je haar

 je ogen lachten
 ondeugende gedachten
 ik wachtte terwijl ik
 naar je vingers keek

 ze openden wat dromen
 en sloten stukjes tijd
 ik zag herinneringen komen
 die je nu liever mijdt

 ik vang je blik
 mijn handen op je huid
 we kijken naar een wereld
 die anderen even buiten sluit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sloten stukjes tijd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.