Kiert de kans op wat geluk

wil melker

 in alle wolken zie ik hemel
 kiert de kans op wat geluk
 zon weet dat ik om wat liefde bedel
 mijn optimisme kan gewoon niet stuk

 je pakt me in met warme woorden
 geeft me een deken tegen kou
 maar onze adem zal bevriezen
 in het slapen zonder man of vrouw

 streel je huid de buitenkant
 van binnen je kijkt me aan
 voelt passie in je zinnen om
 me in overgaaf te gaan beminnen

 voel je hoofd tegen mijn
 schouder weet de kansen ouder
 we dromen in gezamenlijk besef
 staan even stil zijn toch op weg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

05/02/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kiert de kans op wat geluk’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.