Je talenten zijn versneden

wil melker

 ik spiegel je net anders
 dan jij jezelf ziet
 je gezicht weerspiegelt niet
 wat ik voor ogen heb

 je talenten zijn versneden
 gedrag is heel sociaal
 geen wondertjes in heden
 meer het grijzige modaal

 ik wil je anders
 meer gekte dat normaal
 je niet laten binden
 overleef maar die moraal

 ga zon verhitten
 zo dat polen dolen
 en ze minder ijzig heersen
 eeuwig over sneeuw

 geef regen
 groener dan steenrood
 sproei woestijnen
 en verdrink de dood

 je moet leven
 zonder van jezelf
 weg te geven
 wat je ooit wilt zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je talenten zijn versneden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.