INLOGGEN
«»

Je schaduw was al binnen

 nog had je
 het pad niet afgelegd
 maar je schaduw was al binnen

 de wind droeg
 je geluid maar je woorden
 vormden geen zinnen

 je keek me aan
 maar je ogen hechtten niet
 lieten me zonder interesse gaan

 ik wilde je omarmen
 heb je slechts een hand gegeven
 daarbij is het tussen ons gebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je schaduw was al binnen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.