INLOGGEN
«»

Je schaamte voelt veilig

 weet je hoe zacht
 ik kan strelen
 met warm fluweel
 tegendraads geef je veel

 boei met mijn zinnen
 je schouders iets terug
 je handen opstandig
 zacht vast op je rug

 je schaamte voelt veilig
 weet sluiers nabij
 de spanning is heilig
 nog maagdelijk voor mij

 je daagt met je ogen
 mijn vingers tot spel
 het zachte toucheren
 maakt je fel als de hel

 je wilt hemel in raken
 proeft onze smaken
 we naderen verliezen
 in totaalovergave

 de wereld is nieuw
 in het samen ontwaken
 weer bruist het verlangen
 om morgen nog beter te maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je schaamte voelt veilig’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.