Je hoekigheid wordt rond

wil melker

 we spelen met ons leven
 in het winkeltje van alledag
 geef mij wat angsten
 krijg jij vrezen we wisselen
 nog voor de nacht

 ik ben verliefd
 en zij is ook getrouwd
 jij wilt die mooie meid die
 meer van vrouwen houdt
 laat mij je maar versieren

 geef me je ogen
 kus mijn mond
 je lichaam is al wakker
 je hoekigheid wordt rond
 al verweer jij je ook dapper

 we treden uit en in elkaar
 de spanning breekt de draad
 waarmee de hemel aarde raakt
 ik geef me over aan jouw schoot
 jij legt teder al mijn liefde bloot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je hoekigheid wordt rond’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.