Van divers allooi

wil melker

 samen sponnen
 zij het web
 van werk en thuis

 nog hechtten zij in
 verre draden familie
 vrienden aan het kruis

 waarvan de mazen
 kleiner dan de prooi vangsten
 garandeerden van divers allooi

 maar haar trekdraad bleef
 de gouden ring want angst
 voor echtbreuk zat er altijd in

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van divers allooi’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.