Ogen lachten weten

wil melker

 ik wilde je wat golven geven
 pakte water uit de zee
 alleen het schuim bleef over
 handen deinden zachtjes mee

 ik keek verbaasd
 jij lachte om mijn falen
 koppig ging ik door om
 toch die golven te gaan halen

 je hebt me toen de wind geleerd
 van stroming en getijden
 ik dacht niet echt verkeerd
 maar schoof de logica terzijde

 we golfden samen zee
 mijn ogen lachten weten
 we dreven met de winden mee
 jouw rust ging wijsheid heten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ogen lachten weten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.