Met balg en vuur

wil melker

 ik plet niet
 wat mij ongevallig is
 maar smeed
 liefdevol het rond

 de smidse
 is het atelier waar ik
 met balg en vuur
 mijn passie vond

 met lederen voorschoot
 hamers en mijn tangen
 een volle waterbak waarin
 de ijzers sissend hangen

 mijn kunst kan
 alle tijd trotseren
 oud roest is de perfecte
 laag tegen verder oxideren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met balg en vuur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.