Je uitgestoken hand

wil melker

 je draalde
 draaide op één voet
 en klopte op de deur
 die als in uitnodiging
 half open stond

 verwondering in je ogen
 een bijna niet geloven
 de bravoure van een impuls
 die drempels overschreed
 toen je naar me keek

 weg waren gedachten
 over grendels en sloten
 in een ongewenst entree
 ik nam je uitgestoken hand
 jij ging stralend mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

29/09/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je uitgestoken hand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.