INLOGGEN
«»

Je lange smalle hand

 je vinger ringt
 het edelmetaal
 de stenen schitteren
 hun eigen verhaal

 de zettingen zijn
 goudgerand een brede
 band accentueert je
 lange smalle hand

 zij lichten kleuren
 in je artistiek bewegen
 mond en ogen completeren
 dat charmant gebeuren

 je lach is de ultieme
 opening naar schoonheid
 ze maakt me blij de stenen
 schitteren al je bent van mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je lange smalle hand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.