Een nieuwe trekdraad

wil melker

 jij spon je web
 tussen ophangpunten
 die ik herkende

 jouw perfectie
 had mij al gevangen voordat
 ik aan het draad bleef hangen

 spartelde nog tegen
 maar wist dat jij
 mij tot de dood zou legen

 je bent langs een
 nieuwe trekdraad terug gegaan
 verzadigd en onaangedaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

26/06/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een nieuwe trekdraad’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.