Ze kerfden bloed

wil melker

 ik zag je sporen
 in de sneeuw
 een stap teveel
 in onnadenkendheid

 je koos voor rechte lijnen
 rond werd hoekig
 op jouw pad een misstap
 die je nooit vergeten was

 ik ben je gangen nagegaan
 je handen konden niet verwonden
 jou treft geen enkele zonde
 maar je woorden zijn fataal

 ze hebben mij gestoken
 ze kerfden bloed
 je excuses hebben nooit vergoed
 hoeveel jij hebt gebroken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ze kerfden bloed’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.