Met kleuren speelden

wil melker

 je schikte
 bijna kozend
 mijn bloemen in de vaas

 keek me aan
 terwijl je handen
 met de kleuren speelden

 zag mijn ogen gaan
 je lachte nog wat groen
 op de langste lijn

 waar ik een bosje gaf
 creëerde jij een feeëriek boeket
 jouw dank is zonder woorden al gezegd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met kleuren speelden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.