Hun vleugels geschikt

wil melker

 jij laat
 witte vlinders
 vliegen uit het zwart

 hebt ze
 aangelicht
 hun vleugels geschikt

 in letters
 doen ontwaken
 na het lange slapen op papier

 op zachte zinnen
 wieken zij de zon tegemoet
 in zwart staat hun boodschap als groet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hun vleugels geschikt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.