Zonder dwingende lust

wil melker

 zie het vuur in je ogen
 waar vlammetjes dansen
 op een deinende wind

 voel je warme bloed
 als ik teder de huid
 van je lichaam ontmoet

 adem op
 de klop van je hart
 samen zonder geluid

 ervaren geluk
 in stilte en rust
 zonder dwingende lust

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

03/02/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zonder dwingende lust’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.