Zie je ogen blauwer kijken

wil melker

 in het tere groen
 van hoge bomen
 zie ik je hand
 bewogen door de
 wind wenken
 naar het kind in me

 hoor je stem
 in het zachte suizelen
 van bladeren
 het schuiven van
 de takken in het
 tasten naar elkaar

 zie je ogen
 langs het wit van
 wolken blauwer
 kijken langs de
 einders en voorbij
 het staren in een verte

 ik kan alleen maar dromend
 dichter bij je komen
 het leven lijkt me niet te
 mogen ik voel het
 licht van je gezicht
 in je blik het mededogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zie je ogen blauwer kijken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.