Trends en idealen

wil melker

 je ogen
 waren warm gekleurd
 ze straalden als je keek

 de modetrend was blauw
 en groen het donkerbruine
 maakte je wat bleek

 je lippen spits
 gekruld door humor
 en een volle lach

 ook hier viel jij
 weer uit de boot men
 zag ze liever vol en rood

 parmantig stap jij
 door het leven je lengte
 door jouw genen aangegeven

 het schoonheidsideaal
 vond jou te klein tien
 centimeter meer was het geheim

 maar trends en idealen
 lap ik aan mijn laars jij bent de
 wereldvrouw omdat ik van je hou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Trends en idealen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.