INLOGGEN
«»

Subtiel reliëf

 markant
 dacht ik de lijnen
 van het leven te houwen

 maar in de
 vlotte slag zag ik
 de diepte verdwijnen

 probeerde
 met subtiel reliëf
 contrasten uit te lichten

 zij kregen niet
 de scherpte die mijn
 bestaan deden ontwrichten

 na jaren politoeren
 ben ik weer trots
 op de nu zichtbare contouren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

liefde is.. 08/05/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Subtiel reliëf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.