Je ziel was vervlogen

wil melker

 jij lag naast het pad
 had net ietsje meer
 dan de andere stenen

 heb je geraapt
 met zorg schoon gemaakt
 vorm en kleuren bewonderd

 maar wilde door
 schuren en polijsten
 je diepere structuren bekijken

 nog kon ik de kern
 niet bereiken en heb
 je in wanhoop gebroken

 jouw scherven
 hebben mijn ogen geopend
 alleen je ziel was vervlogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

12/04/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je ziel was vervlogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.